Iskoristi najveće kvote na Inter, Ren i Trabzon i rezerviši mesto u avionu za Katar
EPA

 

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a odsteri su i ovog puta spremili velika iznenađenja.

Pred vama su danas najjači koeficijenti na svetu u tri utakmice koje se igraju u okviru Serije A, francuske Lige 1 i turske Superlige, koji mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija – Brazil.

Inter u Speciji može do liderske pozicije u Seriji A, Ren protiv Monaka juri mesto u Ligi šampiona, dok je Trabzon sve bliži osvajanju titule prvaka i mogao bi da napravi odlučujući korak u sudaru sa Karagumrukom...

SPECIJA - INTER (PETAK, 19.00), DVOJKA 1,40

Specija je u poslednje vreme postala rezultatski uspešnija i u četiri prethodna meča uspela je da sakupi sedam poena. Tim iz Ligurije se na svom terenu obračunao sa Kaljarijem (2:0) i Venecijom (1:0) i nije izgubio od Empolija (0:0) u gostima, što se pozitivno odrazilo na poziciju na tabeli. Sada je Specija 11 bodova ispred zone ispadanja i mogla bi da igra otvoreno sa Interom koji je kandidat za Skudeto. Inter je iskoristio kikseve Milana i smanjio razdaljinu do čelne pozicije na dva boda, uz utakmicu manje. Nerazuri mogu da povrate liderstvo posle predstojećeg susreta, jer su u odličnoj formi u završnom delu šampionata. Inter je u prethodnom kolu lako pobedio Veronu na svom terenu (2:0), a pre toga se obračunao sa Juventusom u gostima (1:0).

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

REN - MONAKO (PETAK, 21.00), KEC 2,25

Ren je prošle sezone dobio ulaznicu za Ligu konferencije, gde je prošao grupnu fazu, ali u plej-of rundi crno-crveni nisu mogli da se izbore sa Lesterom (2:3). Neuspešan je bio i start tima u Kupu Francuske, gde ih je eliminisao Nansi. Na turniru Lige 1 Ren ima 17 pobeda i pet nerešenih ishoda posle 31. kola i sakupio je 56 bodova što je dovoljno za treću poziciju. Ipak, nalazi se samo tri boda od direktne karte za Ligu šampiona i može da nadoknadi taj minus večeras u sudaru sa Monakom. Osvajač "bronzane medalje" prošlog šampionata podbacio je na početku kampanje. Nije Monako uspeo da se kvalifikuje za Ligu šampiona, a u Ligi Evrope su dogurali do nokaut runde i tu ispali od Brage. U Ligi 1, posle 31. kola, Kneževi imaju 14 pobeda i osam remija, što im je donelo 50 bodova i šesto mesto na tabeli. U poslednjoj utakmici Monako je pobedio Troa (2:1).

TRABZON - KARAGUMRUK (PETAK, 19.30), KEC 1,55

Trabzon vodi u turskoj ligi sa 72 boda. Sada je 13 bodova ispred drugoplasiranog Fenerbahčea. Ova distanca mogla je da bude mnogo veća, ali je lider turnira pobedio samo jednom u poslednjih pet mečeva. Još tri puta za to vreme je remizirao, a bodove je gubio u mečevima sa inferiornim rivalima. Danas dočekuje Karagumruk, koji je u sredini tabele prvenstva, na desetom mestu. Posle 32 kola sakupio je 46 poena. U poslednjim mečevima, Karagumruk je igrao čak i bolje od Trabzona, ima dve pobede i dva poraza u četiri susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading