BRAT NA BRATA Čak desetorica "orlova" UDARIĆE NA SAIGRAČE U GRUPI na Svetskom prvenstvu
EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

 

Svaki meč Srbije u grupi na Mondijalu imaće i začin - duele saigrača iz klubova!

 

 

U epizodi „udariće brat na brata“ naći će se čak desetorica „orlova“: Dušan Tadić, Luka Jović, Dušan Vlahović, Saša Lukić, Vanja Milinković Savić, Filip Kostić, Strahinja Pavlović, Darko Lazović, Mihailo Ristić i Uroš Račić. 

BRAT NA BRATA Čak desetorica

EPA/MAURICE VAN STEEN

 

Kapiten Srbije je u Ajaksu saigrač sa napadačem Brazila Entonijem i golmanom Kameruna Onanom. Sva trojica su prve opcije na svojim pozicijama u reprezentaciji i nema sumnje da se u svlačionici velikana iz Amsterdama već uveliko ređaju mondijalske šale. 

BRAT NA BRATA Čak desetorica

AP/Manu Fernandez

 

Jović s četvoricom karioka

REAL

Jović (Srbija) 
Vinisijus (Brazil) 
Kazemiro (Brazil) 
Rodrigo (Brazil) 
Militao (Brazil) 
JUVENTUS
Vlahović (Srbija) 
Danilo (Brazil) 
Artur (Brazil) 
AJAKS
Tadić (Srbija) 
Entoni (Brazil) 
Onana (Kamerun)

 

Luka Jović u Realu ima za saigrače čak četvoricu reprezentativaca Brazila: Vinisijusa, Rodriga, Kazemira i Militaa. Kad se bude održavalo Svetsko prvenstvo u Kataru u novembru i decembru, srpski napadač verovatno neće biti član kraljevskog kluba, potpuno je u drugom planu kod Ančelotija čak i kad Benzema nije spreman. Potrebna mu je promena sredine i već uveliko vaga ponude. 

BRAT NA BRATA Čak desetorica

Alo!/Marko Metlaš

 

Sa dvojicom Brazilaca je od ove zime u Juventusu Dušan Vlahović, mogući su dueli u Kataru sa štoperom Danilom i vezistom Arturom.

Tandem protiv Rodrigeza

MONPELJE
Ristić (Srbija) 
Omlan (Švajcarska) 
Ojongo (Kamerun) 
TORINO
Lukić (Srbija)
V. Milinković Savić (Srbija)
Rodrigez (Švajcarska) 
AJNTRAHT
Kostić (Srbija) 
Sou (Švajcarska) 
VALENSIJA
Račić (Srbija) 
Komer (Švajcarska) 
BAZEL
Pavlović (Srbija) 
Fraj (Švajcarska) 
VERONA
Lazović (Srbija) 
Hongla (Kamerun) 

Mnogo tenzija pratiće sudar Srbije i Švajcarske zbog prethodnih provokacija albanskih igrača i nedosuđenog penala nad Mitrovićem na Mondijalu u Rusiji, ali baš na završnom meču u grupi biće najviše razloga da se akteri izgrle. Učiniće to Saša Lukić, Vanja Milinković Savić i Rikardo Rodrigez iz Torina, Filip Kostić i Đibril Sou iz Ajntrahta, Uroš Račić i Emaj Komer iz Valensije, Mihailo Ristić i Janis Omlan iz Monpeljea i Bazelovi prvotimci Strahinja Pavlović i Fabijan Fraj. Ristić će i na utakmici sa Kamerunom imati klupskog saigrača kao rivala, dres Monpeljea nosi štoper Emrouz Ojongo.

BRAT NA BRATA Čak desetorica

EPA/Mohamed Ali Abdelwahid

 

Nije tu kraj kad su zanimljivosti pred susret sa Kamerunom u pitanju, dres Verone nose naš Darko Lazović i Martin Hongla.

Ronaldo na Kavanija

Biće zanimljivi susreti saigrača i u drugim grupama na Mondijalu. Udariće Ronaldo na Kavanija, Žoao Feliks na Saureza, a Mane na Van Dajka.
Na megdan će i Realovi asovi Modrić i Kurtoa kad se sastanu Hrvatska i Belgija, Pulišić i Maunt iz Čelsija u susretu Amerike i Engleske, Gundogan i Laport iz Mančester sitija na meču Nemačka - Španija.

Kakvi god da budu rezultati razmena dresova izostati neće...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading