FJORENTINI VAŽNI BODOVI "Viola" trijumfovala protiv Empolija!
Tanjug/Ap

Ljubičasti su došli do vrednih bodova na stadionu „Artemio Franki“ dok gosti imaju za čim da žale.

Prvi sporni trenutak dogodio se u finišu prvog poluvremena. Veliku grešku u odbrani Fiorentine napravio je Rikardo Sapunara, nije se snašao ni Biragi, što je u nastavku akcije iskoristio Federiko Di Frančesko i atraktivno makazicama zatresao mrežu domaćeg tima. Međutim, konsultovan je VAR nakon čega je utvrđeno da je neposredno pre gola napadač gostiju Bandineli napravio faul u napadu na golmanu Teraćijanu.

Drugi sporni trenutak bio u 57. minutu. Drugi žuti odnosno crveni karton dobio je igrač Empolija Sebastijano Luperto i gosti su nastavili meč sa igračem manje.

DRAMA SLAVNOG ARGENTINCA Legendarni Batistuta na udaru države!

Već u sledećem napadu Fiorentina je povela preko Nikolasa Gonzalesa na asistenciju Biragija. Treći pogodak ove sezone za bivšeg fudbalera Štutgarta. Ponovo je reagovao VAR, ali je gol ipak priznat. Pokazalo se da je to bio i jedini gol na utakmici.

Ceo meč za Fiorentinu odigrao je srpski reprezentativac Nikola Milenković, dok su njegovi zemljaci Matija Nastasić i Aleksa Terzić bili među rezervnim igračima. Terzić je u igru ušao u samom  finišu utakmice.

Fiorentina nastavlja borbu za izlazak u Evropu, trenutno je osma sa 50 bodova, Empoli je 13. sa 33. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading