NA TO NE BISMO PRISTALI NI U LUDILU! U Barsi izuzetno besni zbog Mbapea i Halanda!
EPA/Quique García

Tim Ćavija Ernandeza dogovorio je dolaske Andresa Kristensena i Franka Kesija, a pred vratima se nalazi i Rafinja iz Lidsa. Ipak, mnogi očekuju da Barsa dovede jednu pravu "TOP" zvezdu.

Imena je bilo mnogo, od Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda do Roberta Levandovskog i Mohameda Salaha. Sada je situaciju detaljnije objasnio predsednik kluba Đoan Laporta.

- Želim da dovodimo samo one igrače koji pokažu veliku želju da se pridruži Barseloni. Do sada, nijedan od njih dvojice(Mbape i Haland prim. aut.) mi to nije pokazao. Međutim, ono što nam jesu pokazali jesu njihovi finansijski zahtevi, na koje mi ne bismo pristali ni u ludilu. Robert Levandovski i Mohamed Salah su dve fudbalske megazvezde. Kruže glasine da bi oni mogli da napuste svoje trenutne klubove i mediji su odmah počeli da ih povezuju s nama. Mislim da to dovoljno govori o Barsi. Međutim, neću vam otkrivati na čemu radimo. Svi igrači žele da igraju za Barselonu, ali ja nemam nameru da potvrđujem ili da negiram glasine. Imamo jako pozitivne izveštaje o Rafinji, njegov agent je Deko i on radi odličan posao, videćemo. Što se tiče ostanka Adame Traorea, mi bismo voleli da ostane i mislim da bi trampa za Trinkaa bio odličan posao za sve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading