XXXL MOTIV Bejl i društvo ulaze u završne borbe za SP, bujna zemljakinja najavljuje podršku PUNIM PLUĆIMA!
Printscreen/Instagram

 

Mogu li Velšani drugi put - premijeru su imali 1958. u Švedskoj, kad i slavni Pele - da zaigraju na Svetskom prvenstvu?

 

 

Motiva da se domognu Katara 2022, posle 15 neuspešnih ciklusa kvalifikacija, sigurno imaju u izobilju, koliko je trave na fudbalskom bojištu, a možda bi im bilo dovoljno samo da pogled skrenu ka navijačima. I navijačicama.

 

 

Alav Haf (24) danima je najavljivala vrelu podršku kapitenu Garetu Bejlu i družini, a sad broji sate do dvoboja s Austrijancima (20.45), pretposlednjoj prepreci ka Mondijalu.

Prvi milion do 30. godine

Alav se hvali da godišnje zarađuje 50.000 evra, odnosno dvostruko više nego što iznosi prosečna plata na Ostrvu za taj period. I pored toga, stanuje kod roditelja jer ne želi da plaća kiriju i račune, a kad ide u kupovinu, bira proizvode na akciji!
- Želim da zaradim prvi milion do svoje 30. godine! Moj glavni cilj trenutno je da uštedim za nekoliko nekretnina, da imam od čega da živim kada završim s Onlifansom - poručuje bivša radnica u pošti, koja na Instagramu ima 70.000 pratilaca.

 

 

Poslednja prepreka, ukoliko večeras u Kardifu padnu Dragović, Arnautović i ekipa, bio bi pobednik drugog polufinala baraža Škotska - Ukrajina, pomerenog za jun zbog rata u istočnoevropskoj državi.

 

 

Bujnoj Velšanki ovo nije prvi put da staje uz „zmajeve“. I letos je zdušno bila uz njih, istovremeno i motivisala zemljake da bodre reprezentaciju da prođe osminu finala EP. Bejl i saigrači su eliminisani od Danske (0:4), ali je ona ostala pri obećanju datom pre okršaja s „dinamitašima“ - popust svakom navijaču od 50 odsto na pretplatu na njen Onlifans nalog.

 

 

Jesu li to iskoristili? Najbolje da nisu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading