Bonus master za više zabave
Promo

U MerkurXtip-u pomislili smo, hajde da uporedimo ponudu, kvote jer znamo da je gledanje utakmica mnogo zabavnije kada se očekuje neki ishod koji može da donese i zaradu.

Tokom prostog upoređivanja, naišli smo na sjajnu stvar na sajtu MerkurXtip-a. U pitanju je novost koja ne sme da prođe neopaženo, a radi se o akciji „BONUS MASTER“ koja može da uveća prvi depozit od 100 do 900 odsto (do 10.000 dinara, nezavisno od visine uplate) i ona traje do 14. aprila. Odmah nas je zaintrigiralo i rešili smo da napravimo Xtip Nalog, a onda smo naišli na još jedno iznenađenje.

Posle pune registracije, uplatili smo depozit i zatim se pojavio Bonus master koji je ustvari uvodna igrica dobrodošlice, a sve se odigrava u tri koraka. Sve podseća na dobro poznatu potragu za blagom i za tren oka smo se našli u toplijim krajevima, a ide se sa broda, na plažu i na kraju u džunglu, a treba pratiti korake koji vode do bonusa. Potrebno je na svakom koraku otvoriti barem jedan kovčeg sa blagom, a maksimalno tri i u svakom se nalaze pozitivni i negativni procentualni iznosi bonusa. Zato je potrebno malo sreće i umeća, ali 900 odsto bonusa je nadohvat ruke.

Pored sjajnog bonusa, veoma je zanimljiva i sama igrica koja omogućava dopunsku zabavu, čak i pre klađenja i pravljenja tiketa ili igre u kazinu, gde počinje prava igra. Naravno, uslovi za otključavanje bonusa i pravljenje „pravog novca“ od njega je uobičajeno, a videćete da nije teško uvećati svoj saldo na korisničkom nalogu jer i tu ispunjavanje svih parametara garantuje neslućene količine zabave. Zbog ovakve i sličnih minulih akcija, jasno nam je zašto iz MerkurXtip-a često kažu „Igrajte se s nama“.

Iskreno, nismo ništa slično videli do sada i možemo da kažemo da se isplati postati vlasnik Xtip Naloga koji i u ovom slučaju uvećava količinu zabave i mogućnost da svaki novi korisnik igra sa vrhunskim iznosima bonusa. Ipak, savetujemo svima da se dopunski informišu na promo stranici MerkurXtip-a.

Pored ove akcije koja pomera granice i uklapa se u čitav koncept delovanja MerkurXtip-a, videli smo mnogobrojne pogodnosti za sve korisnike jer su tu i Cash back, Cash out i još mnogo toga što će svakome pojačati iskustvo zabave na ovoj platformi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading