ŠOKANTAN OBRT! U Realu čupaju kosu: Koliko sada vredi Luka Jović? Ovo je neverovatno...
EPA

Prema specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarkt, Jovićeva trenutna vrednost je 18 miliona evra.

Podsećamo, njega je Real platio Ajntrahtu 2019. godine velikih 60 miliona.

Bajkovita priča se na kraju završava fijaskom za obe strane. Ruku na srce Luka nije ni dobio pravu šansu. Jeste imao dosta problema sa povredama, ali i kad je bio zdrav, nije dobio pravu priliku.

PEĐA MIJATOVIĆ ŠOKIRAN IGROM REALA U EL KLASIKU Ono niko nije očekivao, žao mi je Jovića!

Real traži Joviću izlaz, ali sada će to ići teže nego ikad pre jer su Madriđani svesni da ne postoji taj transfer na kojem bi uspeli i da anuliraju sumu koju su investirali u srpskog napadača.

UPRAVI SE SVE ZGADILO! Poznata Jovićeva sudbina u Realu!

Zainteresovanih ima, i to je dobar znak za Luku, premijerligaši prvi stoje u redu za Jovića, ali realizacija transfera neće biti laka.

Španski mediji spekulišu da Real već sada, u martu, zauzima poziciju za pregovore, traži najbolje adute za prodaju Joviću, čija bi karijera, posle Madrida, mogla da ide u pravcu Engleske (Everton, Arsenal), Italije (Milan) ili Nemačke (Dortmund).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milan

23.03.2022 08:26

Baš mi je drago da će REAL da izgubi dosta novca na Lukinom transferu. Zaslužili su to, Luki nisu ni dali pravu priliku da se pokaže. Luka, idi tamo gde će te više ceniti i gde ćeš igrati. Sreće u Španiji nema za tebe. I kad odeš, pokaži im ko si.