BIRMANČEVIĆ O BORAVKU U MALMEU Fudbal je moj život, ulažem u sebe 30.000 evra godišnje!
EPA-EFE/Andreas Hillergren/instagram

Malme je doveo Birmančevića iz Čukaričkog za milion evra u martu prošle godine, a on je u međuvremenu postigao 17 golova uz osam asistencija na 43 nastupa. 

Nedavno je sa Malmeom osvojio titulu šampiona Švedske, a 26. marta će se sa Hamarbijem boriti za trofej Kupa i duplu krunu.

-Ulažem u sebe 300.000 kruna (oko 30.000 evra) godišnje da bih bio bolji fudbaler. Fudbal je moj život, želim da budem igrač top nivoa i zato ulažem u svoj razvoj. Na primer, kupujem sve što je potrebno da bi moje telo bilo bolje, otkrio je Birmančević. 

PEĐA MIJATOVIĆ ŠOKIRAN IGROM REALA U EL KLASIKU Ono niko nije očekivao, žao mi je Jovića!

BIRMANČEVIĆ O BORAVKU U MALMEU Fudbal je moj život, ulažem u sebe 30.000 evra godišnje!

Tanjug/Ap

 

Birmančević je objasnio švedskim medijima na šta sve izdvaja novac.

-Imam dodatnog, individualnog trenera kojeg plaćam, a imam i mašine koje mi pomažu da se brže oporavim. Mogu da vam otkrijem da sam dva dana pre utakmice Kupa sa AIK-om imao problem sa prednjim delom butine. Onda sam radio vežbe sa mojim trenerom i bez problema sam izdržao svih 120 minuta. Osećam da vredi tako uložiti u sebe - prenosi "Mozzartsport" njegove reči.

Osim toga, Birmančević već nekoliko godina sarađuje sa trenerom iz Srbije čiji identitet nije otkrio.

-Komuniciramo gotovo svakodnevno. Dobijem od njega programe pre i posle utakmica. Njemu pripadaju velike zasluge za moj razvoj. On je iz Srbije i sa njim sarađujem tri godine - dodao je srpski napadač. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading