PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Vlahović najavio još jače i bolje partije u dresu "Stare dame"!
Tanjug/Ap

 

 

Dušan Vlahović, napadač Juventusa, sa dva gola omogućio je torinskom klubu pobedu protiv Empolija sa 3:2 u italijanskoj Seriji A. 

Reprezentativac Srbije je mrežu protivnika zatresao u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, a zatim i u 66. minutu. 

Prvi je na listi strelaca Serije A sa 20 golova.

-Ovo su važni bodovi jer smo do pobede došli posle dva remija. Srećni smo zbog trijumfa. Individualac ne može da napravi razliku bez pomoći tima. Ostanemo li jedinstveni i nastavimo da radimo naporno, možemo da ostvarimo sjajne rezultate - rekao je Vlahović za DAZN. 

PADAJU VILICE! Svi komentarišu Vlahovićevu devojku, jedan detalj nikome nije promakao! (VIDEO)

Skoro je zatresao mrežu Viljareala u Ligi šampiona, a sada je upisao nova dva gola, a italijanski mediji pišu konstantno sve pohvale o njemu.

-Nisam navikao na ovoliku pažnju, ali kao što je trener Alegri rekao, uz pravilno razmišljanje i koncentraciju, sve je moguće. Moje kolege, trener, svi u klubu su mi pomogli zaista mnogo da se prilagodim. Zahvalan sam im na tome i nadam se da ćemo nastaviti ovako - dodao je Vlahović. 

PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Vlahović najavio još jače i bolje partije u dresu

EPA-EFE/Claudio Giovannini

 

 

 

Ovim trijumfom, Juventus je prišao na sedam bodova lideru Milanu i ne odustaje od trke za Skudeto.

-Idemo meč po meč, onda ćemo videti šta će se dešavati. Imamo svoje ciljeve i pokušaćemo da dobijemo svaki meč do kraja - kaže Dušan.

U sredu je važan trenutak za Vlahovića, sledi mu povratak na "Artemio Franki" nedugo pošto je dres Fjorentine zamenio Juventusovim.

PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Vlahović najavio još jače i bolje partije u dresu

EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

 

-Ne znam šta da kažem. Osećanja su mi pomalo pomešana. Idemo tamo, igramo utakmicu, to je sve što mogu da kažem. Uvek sam govorio da sam zahvalan Fjorentini za sve ove prelepe godine iza mene, one će uvek biti deo mene. BIće pomalo nebično igrati protiv njih, ali to je fudbal - zaključio je Vlahović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading