LUDILO U LIGI EVROPE Rendžers razbio Borusiju, Šerif srušio Bragu!
Tanjug/Ap

 

Borusija Dortmund je doživela veliku neprijatnost primivši čak četiri gola na svom stadionu i izgubivši 4:2 od Rendžersa u prvom meču plej-ofa Lige Evrope.

Signal Iduna Park je svedočio veoma lošem izdanju Dortmunda kome od prvog poluvremena ovog susreta ništa nije išlo kako treba. 

Još jedno veliko iznenađenje u prvom meču plej-ofa Lige Evrope viđen je u Tiraspolju, gde su fudbaleri Šerifa lepim rezultatom, 2:0, savladali favorizovanu ekipu Brage.

Krajem prvog poluvremena je Šerif po prvi put ranio Bragu, kada je Radeljić iznudio jedanaesterac, a u gol ga pretvorio Sebastijen Til u tom 43. minutu susreta.

U drugom poluvremenu su domaći uspeli da se odbrane, odolevali su napadima Brage i onda u 82. minutu preko Adame Traorea došli do velikih 2:0 i proslave trijumfa nad favorizovanom Bragom. 

Jedan apsolutno lud i zanimljiv meč odigrali su fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga i Betisa, a gosti iz Sevilje pobedili su rezultatom 3:2. 

Fudbaleri Barselone i Napolija remizirali su 1:1, u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope. 

Italijanska ekipa postigla je pogodak u 29. minutu preko Pjotra Zjelinskog, da bi Barsa u 58. preko Ferana Toresa iz penala, izjednačila. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading