VREME JE ZA DEBI U JUVENTUSU! Najskuplji srpski fudbaler na premijeri protiv Verone!
AP/Fabio Ferrari

 

Najskuplji srpski fudbaler u istoriji Dušan Vlahović, debitovaće u nedelju uveče u Torinu za Juventus, u meču 24.kola italijanske Serije A protiv Verone (20.45). 

Sve jedva čekaju da vide Srbina na delu u Torinu u nedelju uveče, kome je dobrodošlicu poželeo i argentinski internacionalac Dibala. 

VREME JE ZA DEBI U JUVENTUSU! Najskuplji srpski fudbaler na premijeri protiv Verone!

AP/Fabio Ferrari

 

 

Vlahović je do skoro u Fjorentini činio opasan tandem sa italijanskim reprezentativcem Federikom Kjezom, sada su zajedno u Juventusu, ali će morati da se pričeka da ponovo zajedno budu najveća opasnost za golmane. Naime, Kijeza je povređen i sigurno će propustiti nedeljnu utakmicu, pa će sav teret pasti na Vlahovića, za koga je Juventus izdvojio čak 82 miliona evra. Vlahović je na Apeninskom poluostrvu još u Firenci stekao status fudbalske mega zvezde, pa se sada od Vlahovića očekuje da pruži partije koje je pružao i u Fjorentini. 

DUŠAN MORA DA BUDE PONOSAN! Velika legenda Juventusa se poklonila Vlahoviću!

Juventus je trenutno tek peti na tabeli u italijanskom prvenstvu sa 42 boda, dok je prvi Inter sa 53, pa se očekuje da sa Ducijem u napadu, Stara dama poboljša svoj plasman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading