PRIČA KOJA TOPI NAJTVRĐA SRCA! Mali Bredli bi sada bio srećan: Njegov junak se vratio u omiljeni klub!
EPA/PETER POWELL

Svi se sećamo malenog Bredlija Laurija, velikog navijača Sanderenda koji je preminuo u svojoj šestoj godini posle višegodišnje borbe sa kancerom.

Priča mališana koji je postao zaštitno lice Sanderlenda obišla je ceo svet, a njegov junak i bivši reprezentativac Engleske Džermejn Defo vratio se u engleski klub. 

PREMINUO ČUVENI ITALIJANSKI BIZNISMEN! Preporodio Palermo, doveo Dibalu i Kavanija i smenio preko 40 trenera!

Legendarni napadač ima 39 godina, na jesen puni 40, ali želi da pomogne svom klubu u kom je igrao od 2015. do 2017. i bio najubitačniji u karijeri. On je za Sanderlend postigao 34 gola na 87 utakmica i to u Premijer ligi. 

Defo je postao najbolji drug Bredliju i svim silama pokušavao da mu pomogne tokom borbe sa opakom bolešću.

 

 

Nažalost, mali Lauri je izgubio bitku za život 8.jula 2017. godine, a njegov omiljeni igrač Džermejn Defo je tada na Tviteru postavio dirljivo oproštajno pismo.

LUDNICA U BARSELONI! Doveli ga za rekordnu sumu, sad ga teraju zbog dugog jezika!

- Zbogom, prijatelju, mnogo ćeš mi nedostajati. Osećam se blagosloveno što te je bog poslao u moj život, imao sam divne trenutke sa tobom, i na tome sam veoma zahvalan.Nikada neću zaboraviti kako si me gledao kada smo se prvi put sreli, tu istinsku ljubav u tvojim preslatkim očima. Teško mi je da pronađem reči kako bih objasnio koliko si mi značio. Način na koji si izgovarao moje ime, tvoji osmesi, kada si se u kameru smeškao kao superstar, ljubav koju sam osetio kada sam prvi put bio pored tebe. Tvoja hrabrost će me inspirisati do kraja života. Nikada nećeš znati koliko si me promenio kao osobu. Bog te sada ima u svojim rukama, uvek ću te nositi u srcu. Lepo spavaj, moj najbolji prijatelju - napisao je Defo.

Lauri je sahranjen u mestu Blekhol Koliri na severu Engleske.

PRIČA KOJA TOPI NAJTVRĐA SRCA! Mali Bredli bi sada bio srećan: Njegov junak se vratio u omiljeni klub!

EPA/PETER POWELL

 

Desetine hiljada ljudi došlo je da isprati dečaka koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Većina ga je na večni počinak ispratila u dresovima Sanderlenda sa brojem šest (koliko je godina imao) i imenom Bredli na leđima. Mnogi su došli u kostimima superjunaka koje je mališan divio - Betmena, Supermena, Kapetana Amerike...

PRIČA KOJA TOPI NAJTVRĐA SRCA! Mali Bredli bi sada bio srećan: Njegov junak se vratio u omiljeni klub!

EPA/PETER POWELL

 

Bredliju je dijagnostikovan neuroblastom, tumor koji napada decu, kada je imao godinu i po. Prvu bitku sa tom bolešću je dobio, ali ne i drugu.

Defo ga je redovno posećivao u bolnici, a kako se mališanu stanje pogoršavalo, zamolio je svog omiljenog fudbalera da ga više ne posećuje, jer nije želeo da ga vidi tako bolesnog i nemoćnog u bolničkoj postelji.

Sada, kada se Defo vratio u Sanderlend verujemo da je Bredli srećan i da sa neba prati sva dešavanja u voljenom klubu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading