GEJ AFERA U SRPSKOM FUDBALU! Pojavili se detalji, žena pronašla kod reprezentativca vibrator, lubrikant i vazelin!
Foto: FSS

 

Dva fudbalska reprezentativca Srbije su u tajnoj emotivnoj vezi, tačnije imaju gej aferu, saznao je "Kurir" nedavno.

GEJ AFERA POTRESA SRPSKI FUDBAL Dva reprezentativca Srbije su u tajnoj vezi!

Naime, dvojica fudbalera umešana su u aferu sa još jednim sinom poznatom biznismena. U javnosti se predstavljaju kao alfa muškarci, izlaze po skupim restoranima, imaju partnerke, pa čak i devojke s kojima ih varaju.

Pojavili su se i novi detalji u čitavoj priči.

- Taj sportista je tražio da ga supruga tokom seksualnog odnosa zadovoljava vibratorom. To joj je bilo čudno jer nikada pre toga pomagala nisu bila uključena u njihovu intimu. On je to pravdao da samo želi da eksperimentiše i ta priča mu je prošla do trenutka kada je našla vazelin i lubrikant u njegovoj sportskoj torbi koju uglavnom nosi na treninge. E, tada joj je sve postalo jasno - priča izvor "Kurira" i nastavlja.

GEJ AFERA U SRPSKOM FUDBALU! Pojavili se detalji, žena pronašla kod reprezentativca vibrator, lubrikant i vazelin!

EPA/Tim Keeton

 

- Supruga našeg reprezentativca nije želela odmah da mu stavi do znanja da je sumnjiv, nego je krenula u istraživanje: - Iskoristila je njegovu nepažnju dok se tuširao i uzela telefon, za koji je znala šifru. Videla je kompletan materijal, jer su se njih dvojica čak i snimala i fotografisala tokom gej akcije. Nije imao kud, sve joj je priznao. Od tada imaju otvoren odnos. Ona ima ljubavnike, a on se pored nje i dalje viđa s naslednikom tog moćnika, ali i s drugim muškarcima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading