GEJ AFERA POTRESA SRPSKI FUDBAL Dva reprezentativca Srbije su u tajnoj vezi!

 

Dva fudbalska reprezentativca Srbije su u tajnoj emotivnoj vezi, saznaje "Kurir".

Naime, dvojica fudbalera umešana su u aferu sa još jednim sinom poznatom biznismena. U javnosti se predstavljaju kao alfa muškarci, izlaze po skupim restoranima, imaju partnerke, pa čak i devojke s kojima ih varaju.

- Ovaj se*s-skandal između dvojice sportista i sina biznismena je veći od bilo koje afere. Sva trojica se u društvu prave da su strejt, veliki zavodnici, a zapravo jedan drugog seksualno zadovoljavaju. Žena od tog jednog zna da je u zajednici s biseksualcem, a za ovu drugu nisam siguran. Međutim, ona na to ne obraća pažnju, a obe žive i više nego lagodnim životom, a i švrljaju sa strane kad im se ukaže prilika. Način života koji oni zaista žive i kako se prikazuju u javnosti su nebo i zemlja - priča izvor "Kurira", blizak supruzi fudbalera koji voli i žene i muškarce.

EPA-EFE/Vickie Flores

 

Supruga jednog od njih pronašla je poruke na telefonu posle kojih je sve isplivalo na videlo. 

- On je imao devojku, ali mu se dopao fudbaler i preko prijatelja je i uspeo da se upozna s njim. Malo-pomalo su se zbližili i postali nerazdvojni. Njegovoj ženi su učestala druženja postala sumnjiva, pa je najpre mislila da zajedno orgijaju sa ženama. To i jeste tačno, ali te žene su im služile samo kao paravan za ostale drugare koji su s njima bili u društvu. Ta žena je na sve načine pokušala da ih posvađa, ali što je gore pričala mužu o tom dečku, on ga je branio i više se družio i izlazio s njim. Sa druge strane, da se ne bi pročulo, oni se viđaju međusobno i zasad je njihova veza toliko jaka da niko ne može da ih rastavi, a ovaj drugi sportista samo svom kolegi uleti s vremena na vreme - završava izvor pomenutog lista.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (2)

Loading
Ima ih jos

29.01.2022 21:03

A najpoznatiji slucaj Z.C. I prijatelj M. Oboje oženjeni a nerazdvojni.