VRATIO SE! Ljubimac "grobara" potpisao i vratio se na mesto uspeha!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nekadašnji fudbaler Partizana i čovek koji je za kratko vreme kupio navijače i postao ljubimac "grobara" Leonardo (29) pronašao je novi klub.

NIŠTA OD DOLASKA U PARTIZAN! Nekadašnji fudbaler Zvezde neće u Humsku!

Bivši ofanzivac crno-belih posle skoro godinu dana velike borbe sa depresijom uspeo je da se vrati fudbalu, što je i više nego dobra vest.

VRATIO SE! Ljubimac

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Leonardo je potpisao ugovor sa klubom iz domovine, Maringom gde će igrati bar do kraja tekuće sezone.

- Odabrao sam Maringu i povratak u Brazil iz nekoliko razloga, prvo zato što sam blizak sa svojom porodicom, koja je iz Andire, drugo zato što sam upoznat sa projektom kluba, poznajem ljude koji su ovde i želim da pomognem, da budem deo rasta Maringe, i treće jer ovde postoje fantastični uslovi za trening i oporavak. Klub je sastavio veoma kvalifikovan tim za ovu sezonu i siguran sam da ćemo ostvariti početne ciljeve, a to je da se Maringa plasira na nacionalnu scenu, a kasnije i da napadnemo trofej - rekao je Leonardo.

Brazilac je u dresu crno-belih proveo godinu dana. Odigrao je 41 utakmicu, postigao 27 golova i upisao devet asistencija. To je bilo dovoljno da postane najbolji strelac lige, ali i da osvoji duplu krunu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading