KAKO JE VLAHOVIĆ "REŠETAO" SA 10 GODINA? Pojavio se snimak koji pokazuje koliko je Dušan bio dominantan kao dete! (VIDEO)
Printscreen/Reddit

Čitava fudbalska planeta željno očekuje transfer godine. Dušan Vlahović uskoro će postati novi igrač Juventusa u transferu vrednom čak 75.000.000 evra.

BILA JE U VEZI SA DEVOJKOM, A SADA JE SMUVALA BRAZILCA! Se*si fudbalerka "promenila tim", pa objavila sliku sa napadačem Aston Vile! (FOTO)

ODREKAO SE SRPSKOG IMENA, RADIO KAO AUTOMEHANIČAR, PA POSTAO LEGENDA HRVATSKE! Gde je nestao čuveni reprezentativac "vatrenih"? (FOTO)

Kako javljaju mediji u Italiji, čitav posao biće završen ove subote kada Srbin prođe lekarske preglede i stavi paraf na ugovor u Torinu. Dušan je već stigao na stadion "stare dame" kako bi kompletirao papirologiju.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak 10-godišnjeg Dušana Vlahovića koji je već tada pokazao da će jednog dana biti među najboljim napadačima na svetu.

Gol makazicama, pa sa pola terena, iz slobodnog udarca, driblinzi kroz odbranu protivnika... nije postajao onaj ko bi mogao da zaustavi mladog ofanzivca.

Nije ni čudo što ga želi pola Evrope...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading