Mozzart daje najveće kvote na svetu: Nigerija 1,80, Selta 1,85, Menhengladbah 1,70!
EPA

Bogata fudbalska ponuda. Danas su na programu mečevi u brojnim takmičenjima širom Evrope, kao i Afrički kup nacija. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

GVINEJA BISAO - NIGERIJA (SREDA, 20.00), DVOJKA 1,80

Reprezentacija Gvineje Bisao plasirala se treći put u istoriji na Afrički kup nacija, ali je od starta bilo jasno da će teško da prođe do nokaut faze. U prvom meču Gvineja Bisao je dominirala, ali nije uspela da pobedi autsajdera Sudan, da bi potom umalo postala autor senzacije protiv Egipta. Gvineja Bisao još nije bez šanse da se plasira u osminu finala, a preduslov je da pobedi Nigeriju poslednjem trećem kolu grupne faze. Super orlovi su samouvereno prošli u nokaut fazu posle pobeda nad Egištom (1:0) i Sudanom (3:1).

SELTA - OSASUNA (SREDA, 19.00), KEC 1,85

Selta ne prestaje neprijatno da iznenađuje svojom nestabilnošću. Posle sigurnog starta u Kupu Španije, gde je tim iz Viga redom pobedio Ebro (5:0) i Andoru (2:1), neočekivano je poražen od skromnog Atletiko Balearesa (1:2). U prvenstvu puleni Eduarda Kudeta su posle 20 kola pali na 14. poziciju. Posle dve pobede u nizu nad Espanjolom (3:1) i Betisom (2:0), Selta nije uspela da se izbori sa Sosijedadom (0:1) u gostima. Večeras joj u goste stiže Osasuna, koja je startovala u Kupu Španije na isti način kao i njen domaćin. Posle dve pobede nad San Avgustinom (4:0) i La Korunje (2:1), sastav iz Pamplone je eliminisan od Đirone. U Primeri Osasuna zauzima 12. mesto, a posle dva neuspeha od Hetafea (0:1) i Bilbaa (1:3), ekipa iz Pamplone je savladala Kadiz (2:0).

HANOVER - MENHENGLADBAH (SREDA, 18.30), DVOJKA 1,70

Hanover ne stoji baš najbolje u Cvajti. Ekipa Kristofa Dabrovskog posle 19 kola zauzima tek 12. mesto na tabeli, sa šest bodova više od prvog ugroženog. Hanover je, ipak, popravio formu. U prošlom kolu je pobedio Hanzu sa 1:0, ostvarivši treću pobedu u poslednja četiri kola šampionata, i pun optimizma iščekuje večerašnji duel osmine finala DFB kupa protiv Menhengladbaha. Borusija je podbacila u prvom krugu Bundeslige, pošto nadala evropskim takmičenjima, ali je trenutno prinuđena da se bori za opstanak. Sa 22 boda Ždrepci se nalaze na 12. mestu na tabeli, četiri boda daleko od zone ispadanja. Borusija je u prošlom kolu izgubila na svom terenu (1:2) od Leverkuzena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading