OGLASIO SE ŽELEZNIČAR! Ne želimo da se stavljamo u negativan kontekst zbog nečasnih radnji drugih klubova
Printscreen

Fudbalski klub Železničar reagovao je posle optužbi da je UEFA skrenula pažnju na neregularnost utakmice 6.kola Prve lige Srbije, FK Železničar – FK Timok 1919 (Zaječar) 3:2, a koja je odigrana 13.09.2021.godine, u Pančevu.  

Klub se oglasio saopštenjem.

- Mi kao klub oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu, a što se pomenute utakmice tiče sigurni smo da nijedan član našeg kluba nije bio uključen u takve radnje - jasni su iz Železničara.

STIGLO PISMO IZ UEFA! Ovo nije dobro, ponovo se priča o NAMEŠTANJU kod nas!

Kako se navodi u saopštenju, fudbalski klub Železničar je na raspolaganju svim organima koji istražuju pomenutu utakmicu, ali do današnjeg dana nijedan član kluba nije bio predmet istrage za pomenutu utakmicu.

- Kao klub koji ima ozbiljne sportske ambicije nije nam ni malo prijatno da se ime našeg kluba pominje i stavlja u negativan kontekst zbog nečanih radnji drugih klubova i pojedinaca. Mi kao klub svaki sportski rezultat ostvarujemo isključivo na terenu i zbog toga insistiramo i zalažemo se da se ovakav slučaj najoštrije kazni, i da takvim klubovima i pojedincima nije mesto u sportu - poručili su iz Želežničara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading