STIGLO PISMO IZ UEFA! Ovo nije dobro, ponovo se priča o NAMEŠTANJU kod nas!
Printscreen

Susret Železničara i Timoka 1919 (3:2) nalazi se pod lupom istražnih fudbalskih organa, a narednih dana disciplinska komisija FSS će se pozabaviti ovim slučajem, piše "Sportklub".

Sumnja u ishod meča šestog kola Prve lige Srbije bazirana je na osnovu kvota! Na dan utakmice, od jutra 13. septembra do početka, u 16.30, intezivno je padala vrednost pobede domaćeg tima. Najniži nivo dostigla je neposredno uoči prvog zvižduka sudije Jelene Cvetković. Identifikovan je i neobično veliki broj uplata na pobedu Železničara u prvom poluvremenu.

Oba ishoda završena su prema očekivanjima i uplatama na kladionicama – Železničar je u konačnom zbiru pobedio sa 3:2, istovremeno i prvih 45 minuta rešio u svoju korist (2:0).

ALBANCI HTELI DA GA UBIJU, ZVALI SU GA "SRPSKI KASILJAS", OŽENIO ĆERKU ZVEZDINE LEGENDE! Gde je nestao čuveni golman crveno-belih i velika nada srpskog fudbala? (VIDEO)

Disciplinska prijava odnosi se na četvoricu fudbalera Timoka 1919 koji se terete da su neuobičajenim radnjama, tokom utakmice, pomogli pančevačkoj ekipi da stigne do tri boda.

Poslednjih meseci, na osnovu prijave iz UEFA, saslušano je više neposrednih svedoka utakmice u Pančevu i sakupljeno obilje dokaznog materijala. 

Ostaje da se vidi konačni rasplet...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading