POTPUNI ŠOK! UHAPŠEN BIVŠI FUDBALER ZVEZDE! Policija reagovala, on zavapio: Vređali su me, psovali, uzeli mi auto!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nekadašnji pomoćni trener i fudbaler Crvene zvezde Vidak Bratić uhapšen je u četvrtak uveče i sproveden u stanicu policije "29. novembar".

STIGLA POTVRDA! ZVEZDA U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA! Na "Marakanu" stiže ogromno pojačanje!

U izjavi koju je dao za "Kurir", nekada prvi pomoćnik Nenada Lalatovića kaže da ne zna zbog čega je policija došla po njega, ali da je imao jako neprijatno iskustvo sa pripadnicima javnog reda i mira.

- Sinoć sam doživeo totalni šok! Interventna me je hapsila kao najvećeg kriminalca u naselju "Veljko Vlahović". Razlog je bio, kako su mi oni rekli, što vozim Audi A 8 i što sam im zbog toga sumnjiv. Izbacili su me iz kola, raširili noge, stavili lisice i oduzeli automobil - rekao je Bratić i dodao:

POTPUNI ŠOK! UHAPŠEN BIVŠI FUDBALER ZVEZDE! Policija reagovala, on zavapio: Vređali su me, psovali, uzeli mi auto!

Vladimir Marković/Alo!

 

- Pitao sam ih što su me zaustavili? Nikakav prekršaj nisam napravio. Oni su mi odmah stavili lisice i ubacili u maricu. Kao da sam ubica, ili diler droge, kao da sam u auto imao 20 kilograma heroina... Kažu, sumnjiv im je auto. Ljudi moji, ja sam taj automobil kupio pre 12 godina u Autokomercu, od mojih krvavo zarađenih para. Pa, zar ja da ne vozim svoj auto u mojoj Srbiji? Došao sam pre 20 dana iz Saudijske Arabije. Ne mogu da verujem šta sam doživeo!

Bio je prilično ljut Bratić pa su reči same izvirale iz njega.

- Oduzet mi je auto, bio sam u stanici "29. novembra". Kada je došao moj advokat podneo sam zahtev da mi vrate auto, ali ne vredi. Kažu mi, auto ide na proveru. Nisam dobio ni zapisnik, tužilac nije došao, jer nema prekršaja, bilo čega... Oduzeli su mi auto jer im se hoće i može.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading