PRODALI SU SE ZA 30 EVRA! Oglasio se Srbin koji je pevao "mrzim Dinamo, srpsko ime to"
EPA

Fudbaleri Hajduka pobedili su Dinamo u Zagrebu sa 2:0, a ova utakmica izazvala je veliku pažnju ne samo u Hrvatskoj već i u regionu.

SJAJNE VESTI UZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda sada mora da uradi samo jednu stvar!

ZVEZDA IMA ŠANSE ZA OSVETU! Crveno-beli opet igraju protiv Šerifa - moguće je!

Jedan od vinovnika skandala koji se desio u jednom klubu bio je i golman Danijel Subašić, poreklom Srbin, koji je pevao "mrzim Dinamo srpsko ime to" zajedno sa saigračima.

PRODALI SU SE ZA 30 EVRA! Oglasio se Srbin koji je pevao

EPA

 

- Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše, snimale nas i podelile te video klipove i prodali se za 30-60 evra. Tu je počelo da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizuje, koji se diže, koji juri oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njemu pevao pogrdne pesme i širio mržnju - napisao je Subašić koji je pokušao da se "opere" i dodao:

- Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt, tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem ili pevanjem sebi u bradu) nekog uvredio nije mi to bila želja niti cilj. Moj Hajduče, hvala za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading