MILIONERI KIPTE OD BESA Suđenje najveće utakmice u Nemačkoj poverili sudiji optuženom za nameštanje! (VIDEO)
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Borusija je u Dortmundu, na svom Signal iduna parku, u derbiju Bundeslige poražena od Bajerna 2:3.

Presudio je penal u završnici i gol Levandovskog sa kreča.

Izgubili su derbi i živce Milioneri. Za to krive sudiju Feliksa Cvajera.

Sudija iz Berlina je, po njima, direktno skrojio ishod meča - iz najmanje dva razloga: duel Lukasa Ernandeza i Marka Rojsa nije okarakterisao kao penal za domaćina, a igranje rukom Matsa Humelsa jeste.

- To nije trebalo da bude jedanaesterac. Humels čak nije ni gledao loptu, niti je želeo njome da igra - kazuje mlađani Džud Belingem. - Dosta odluka može da se stavi pod znak pitanja. Šta da očekujete ako ste suđenje najveće utakmice u Nemačkoj poverili sudiji koji je optužen za nameštanje.

Podsetio je Englez na Cvajerove grehe od pre 16 godina, kada je kao pomoćnik Roberta Hojzera primio mito od 300 evra kako bi uticao na ishode nekoliko utakmica Druge Bundeslige, zbog čega je suspendovan na šest meseci

U Borusiji su ljuti i zbog Cvajerove odluke da isključi trenera Marka Rozea, zameraju mu i način komunikacije sa igračima.

- Njegovo izdanje je bilo skandalozno. Bio je arogantan, to je sve što imam da kažem - istakao je Erling Braut Haland, u nekoliko navrata i sam učesnik razgovora sa Cvajerom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading