BOLNA ISPOVEST VELIKOG IBRE! Ispustila ga na pod čim se rodio, brat mu preminuo na rukama a otac nije pustio suzu!
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Na pitanje da li veruje u Boga da je šok odgovor.

- Ne. Verujem samo u sebe. Kad si mrtav - onda si mrtav. Čak nisam siguran da li želim sahranu i grobnicu, mesto gde će patiti oni koji su me voleli - rekao je Ibrahimović.

Zlatan se prisetio i svog teškog detinjstva.

- Bio sam dete koje je uvek patilo. Čim sam se rodio, medicinska sestra me je ispustila sa visine od jednog metra i pao sam na pod. Patio sam celog života. U školi nisam bio kao druga deca. Ostali su imali plavu kosu sa svetlim očima i mali nos, a ja sam imao veliki nos i bio sam taman. Pričao sam drugačije od njih, hodao sam drugačije. Roditelji mojih kolega su pisali peticiju da me izbace iz školske fudbalske ekipe, uvek su me mrzeli. Zbog toga sam imao loše reakcije. Međutim, kasnije sam naučio da se nosim sa tom mržnjom i negativnu energiju usmerenu ka meni sam pretvorio u oružje - otrkio je Zlatan.

"ROSONERI" ZAVRŠILI OGROMAN POSAO! Potpis do 2024. godine!

Ibrahimović je govorio i o tome kako je rat u bivšoj Jugoaslaviji uticao na njegovu porodicu.

BOLNA ISPOVEST VELIKOG IBRE! Ispustila ga na pod čim se rodio, brat mu preminuo na rukama a otac nije pustio suzu!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

 

 

- Moje prvo sećanje vezano je za Jugoslaviju. Kada sam tamo bio, još uvek je vladao komunizam. Potpuno drugačiji svet. Kada je počeo rat, moj otac je dosta patio. Svaki dan nam je stizala vest o smrti nekoga koga je poznavao. On je dosta pomagao izbeglicama. Mene je uvek želeo da zaštiti. Nije mi dao da idem na sahranu kada mu je umrla sestra. Međutim, kada mi je prat preminuo od leukemije, bi sam tu. Moj brat me je čekao i prestao je da diše ispred mene. Sahranili smo ga po islamskom obredu, moj otac nije pustio ni suzu. Sutradan je otišao na groblje i plakao od jutra do večeri. Sam. Moj otac je bio strog. Kada su me jednom sa prijateljem uhvatili u krađi u radnji, bio sam srećan što su zvali oca mog prijatelja, a ne mog. Njemu su poslali pismo, a ja sam svaki dan čekao poštara i kada je pismo stiglo pocepao sam ga. Da ga je moj otac pročitao ne bih se dobro proveo - otkrio je Ibrahimović.

DORUČKUJEM BOLOVE Ibrahimović dao hit intervju, a svi pričaju o rečenicama koje je izgovorio o "mlađoj gardi"

Zlatan je govorio i o svojoj blistavoj fudbalskoj karijeri. Otkrio je da su mu čuvene makazice Englezima sa 30 metara najdraži gol u karijeri.

- Englezi su me uvek prezirali, pričali su kako nikada neću postići gol protiv njih. Ipak jesam - rekao je Ibra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading