KAKVE SLIČNOSTI IMAJU SRBIJA I BOLONJA? Siniša Mihajlović slikovito objasnio Italijanima!
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Srpski trener Siniša Mihajlović govorio je na konferenciji za medije o predstojećem duelu sa Specijom, ali su pitanja upućena nekadašnjem selektoru naše zemlje bila raznovrsna. 

NESTVARNO! U 82. MINUTU OSTAO BEZ MILIONA! Uložio 180 dinara, pogodio nerealna parove, a onda je usledio šok! (FOTO)

Jedno od njih odnosilo se na to kakve su šanse da se Italija nađe na Svetskom prvenstvu, odnosno da li je to isto kao da Bolonja bude među 10 najboljih u Seriji A. Tom prilikom Miha je svoj klub uporedio sa reprezentacijom Srbije.

KAKVE SLIČNOSTI IMAJU SRBIJA I BOLONJA? Siniša Mihajlović slikovito objasnio Italijanima!

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

 

- Imamo iste šanse. Portugal je izgubio od Srbije. Italija može da pobedi bilo koga, isto kao i Bolonja. Oboje imamo velike šanse da ostvarimo svoje ciljeve. Šansa je tu, ostaje samo da to praktično sprovedemo na terenu - kaže Mihajlović i dodaje:

Planiramo da ostanemo u gornjoj polovini tabele. Ciljevi doduše mogu da se menjaju ovako ili onako. Možda zaslužujemo i nešto više, ako razmišljamo o velikim stvarima! Moramo da igramo bolje. Ono što nam je nedostajalo prošle nedelje je kvalitet u napadačkoj liniji. Oni su bili domaćini, ali znam da moramo da igramo bolje i u defanzivi. Moramo da razmišljamo i o tome da li će tim koji nam je protivnik biti ispred ili iza nas. Ako mislimo da smo bolji, onda moramo da ih pobedimo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading