DA LI JE OVO PRETNJA? Izjava napadača Ludogoreca odjeknula u redovima Zvezde
EPA-EFE/VASSIL DONEV

Crvena zvezda u četvrtak u 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Ludogorec, fenjeraša F grupe Lige Evrope.

Crveno-beli su 99% obezbedili proleće u Evropi, ostaje samo da se vidi da li u Ligi Evrope ili Ligi konferencija, kao i u kojoj fazi.

Pobeda nad bugarskim timom bi zacementirala ostanak u Evropi, možda čak i Ligi evrope već sutra predveče.

- Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov neće igrati. Kauli i Marin nisu ni registrovani, Žozue Sa je povređen. Kiril Despodov jedini se vratio u stroj - raportirao je trener Stanislav Genčev.

Upravo je Despodov bio "najglasniji" pred gostovanje u Beogradu.

- Neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma. Osećam se veoma dobro i motivisan sam da pričamo na terenu.

Postigao je Kiril šest golova na 22 utakmice ove sezone. U grupnoj fazi Lige Evrope samo jedan.

- Nedostaju mi golovi, dešava se. Uđete u gol šansu, promašite. Spreman sam, nikad se ne zna. Mogu da postignem 19 golova u naredne dve utakmice. Svi se naljute kada promaše, ali to je normalno, ima toga u igri. Nadam se da ću početi da postižem još golova u Evropi.

Atmosfera prilikom gostovanja Ludogoreca 2016. na "Marakani" dugo se prepričavala. Sada će biti drugačija, s obzirom na kaznu srpskog šampiona.

- Uvek je lepo obradovati decu. Biće lepa atmosfera sa njima na stadionu. Nadam se da ćemo im sutra omogućiti da uživaju u igri oba tima. Svi znamo da Zvezda ima neverovatnu publiku. Bila bi to baš lepa atmosfera za fudbal, za svakog igrača koji ima psihu da igra pred ovoliko navijača to je lepa stvar. Nadam se da će ponovo biti lepo i da će deca napraviti sjajnu atmosferu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading