PREDSEDNIK VUČIĆ OBRADOVAO SRBIJU: Nacionalni stadion će biti lepši od "Alijanc arene"
EPA/JOHN THYS / POOL

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je velika ulaganja u sport.

- Želim da vas obavestim da će stići velika pomoć i podrška sportskim klubovima. Svim olimpijskim sportovima i karatu, zahvaljujući Jovani Preković, velikoj šampionki. Pomoć će dobiti i prvoligaški i drugoligaški klubovi, želimo da se to rasprostre, da našu infrastrukturu dodatno unapredimo, doveli smo najbolje strane trenere, Kubance u boksu, Đeronu za mušku rukometnu reprezentaciju, Slovenca za žensku. Sve je više ulaganja u sport. - rekao je Vučić.

AKO UĐEM U AVION, IDEMO DO POLUFINALA! Predsednik Vučić progovorio o nacionalnom stadionu, a zatim pomenuo ogroman uspeh "orlova"!

VITEZOVI, JASTREBOVI, TENKOVI... Da li znate zašto našu reprezentaciju zovemo "orlovi"?

Kako je najavio Nacionalni stadion koji će se graditi u Surčinu biće lepši od Alijanc arene.

- Uskoro, pre kraja godine sve treba da završimo i da krenemo sa izgradnjom Nacionalnog stadiona. To će biti lepotica, lepša od Alijanc Arene, neće biti veća, ali će biti lepša čak i spolja i iznutra od Alijanc Arene, to će biti novi deo grada, pravi projekat za razvoj opštine Surčin i za celu Srbiju. Nemam nameru da na bilo koga utičem da pišu o ovim projektima, jer ljudi više vole da čitaju kada neko nekoga opsuje ili ružno kaže. Ali moram da kažem da sam ponosan što Srbija uspešno napreduje, U ove dve godine korone kada saberete, izvesno je da ćemo biti zemlja broj 1 ili 2 sigurno

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading