VIDI SRBIJU NA KROVU SVETA I EVROPE! Tvorac najvećeg srpskog fudbalskog čuda zapalio naciju!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Veljko Paunović napravio je fudbalsko čudo kada je stigao do titule prvaka sveta sa omladincima Srbije. Nije krio oduševljenje.

- Mnogo sam srećan zbog našeg naroda i reprezentacije. Bravo za momke, bravo za selektora! Navijali smo kod kuće i mnogo se obradovali Mitrovićevom pobedosnom golu, kao i igri celog tima. Moja deca su nosila srpske dresove, navijali i radovali se kao ludi. Ovo je veliki uspeh za naš fudbal i zemlju. Ponosan sam što sam Srbin - rekao je Paunović za "Sportski žurnal".

POJAVIO SE SNIMAK! Ovako se stvaralo čudo u Portugalu: Momenat kad je Piksi rekao Mitroviću da neće biti starter! (VIDEO)

Marko Grujić, Vanja Milinković-Savić, Sergej Milinković-Savić, Predrag Rajković, Andrija Živković, Nemanja Maksimović i Miloš Veljković bili su deo tima sa kojim je Paunović pokorio svet 2015. godine na Novom Zelandu.

- Ponosan sam na sve njih, zbog različitih okolnosti Radonjić, Jović i Lukić nisu putovali na Novi Zeland. Vlahović i Terzić su stasali u generaciji mog saradnika Marka Mitrovića, Aleksandar Mitrović u timu omladinaca, osvajača EP 2013 - ističe mladi stručnjak.

SVE JE IZNEO U JAVNOST Legendarni Dika otkrio veliku tajnu iz Lisabona

Paunović ima samo reči hvale za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Piksi sve režirao, fudbalski je genije. Bio je moja inspiracija dok sam bio mlad igrač. Pohvale zaslužuje i njegov stručni štab, svi su moji veliki prijatelji.

VIDI SRBIJU NA KROVU SVETA I EVROPE! Tvorac najvećeg srpskog fudbalskog čuda zapalio naciju!

EPA/TANNEN MAURY

 

 

Paunović je na kraju izneo hrabru prognozu.

- Do 2025. osvojićemo Svetsko ili Evropsko prvenstvo - poručio je Paunović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading