Kakav, bre, eventualni plasman? IDEMO U KATAR! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Mnogi su bili skeptični kada je u prostorije Fudbalskog saveza Srbije ušao Dragan Stojković Piksi i trećeg marta preuzeo "orlove" i nasledio Ljubišu Tumbakovića.

KO SVE ČEKA SRBIJU U KATARU? Evo kada je žreb za Svetsko prvenstvo i koje su selekcije overile plasman!

SUZE KOJE SU DIRNULE SRBIJU! Emocije savladale Piksija nakon pobede nad Portugalom! (VIDEO)

Započela je Srbija pohod ka Svetskom prvenstvu sa novim selektorom, videlo se da se u igri naših momaka nešto promenilo, da je to počelo da liči "na nešto".

Kakav, bre, eventualni plasman? IDEMO U KATAR! (VIDEO)

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Osam meseci kasnije dočekali smo da će Srbija igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru. Pobeda u Lisabonu pred 60.000 Portugalaca nije mogla da bude slađa. Aleksandar Mitrović je u 91. minutu pogodio i odveo "orlove" na Mundijal.

Mnogi su se uhvatili za glavu kada je Dragan Stojković odlučio da upravo Mitra ne odabere za startnih 11 već ga je ostavio na klupi. Nekoliko iznenađenja napravio je Piksi i nije pogrešio, pogodio je pravo u centar.

 

 

- Kakav bre eventualni plasman, kakav eventualni? Idemo u Katar - rekao je Piksi pred meč sa Portugalom nakon pitanja novinara da li misli da bi mu plasman na Mundijal bio najveći uspeh u karijeri.

RADUJ SE SRBIJO, "ORLOVI" SU NA SVETSKOM PRVENSTVU! Strašni Mitar u 91. minutu utišao 60.000 Portugalaca i overio vizu za Katar! (VIDEO)

Trebalo je imati hrabrosti i izgovoriti to pred čitavom nacijom. Piksi je pokazao veličinu, pokazao da se ne plaši, a sa njim ni čitava Srbija. 

Ovo je neki novi početak...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading