HOĆE ČUKA DA MI STANE! Mitrovićeva izjava nakon istorijskog gola odjekuje Evropom!
AP Photo/Armando Franca

 

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Kataru nakon pobede nad Portugalom u Lisabonu sa 2:1.

SUZE KOJE SU DIRNULE SRBIJU! Emocije savladale Piksija nakon pobede nad Portugalom! (VIDEO)

PREDSEDNIK ČESTITAO JUNACIMA Otišli ste i pobedili ste! Ponosni smo na vas! Hvala vam na svemu! Živela Srbija!

Junak pobede bio je naš Aleksandar Mitrović koji je u 91. minutu matirao Patrisija i overio vizu za Mundijal, ali je drugi detalj dirnuo sve navijače "orlova".

- Ne znam odakle da počnem, 'oće čuka da mi stane. Velika pobeda, ostvarili smo plasman sa velikom tačkom. Nadigrali smo Portugal i bili zaista bolji. Vratilo se i za Škotsku i sve sa kamatom, kad si pošten i radis vredno, kada si iskren vrati se sve. Ja i ekipa smo verovali, kao i selektor. Svi smo presrećni, ali i zbog nacije znamo koliko Srbiji ovo znači, ne znam da nađem reči da opišem sreću, radost, ponos. I plakao bih i smejao se - rekao je Mitrović i dodao:

- Pre utakmice pričali smo da šta god da bude znamo šta hoćemo, verovali smo u ovo što radimo i što selektor traži od nas. Dominirali smo i zaslužili pobedu. Ekipa i atmosfera je nesto fenomenalno, selektor, ljudi u savezu… ne sećam de da je ovako bilo, na nama je da to održavamo. Što bi selektor rekao ova ekipa je spremna na čudo - rekao je heroj Srbije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading