IZNENAĐENJE ZA "ORLOVE" U AVIONU! Deca iz svratišta crtala za reprezentativce i oduševili ih pred meč odluke! (FOTO)
Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Katar u prijateljskom meču na "Marakani" sa 4:0 i tako na sjajan način najavili spektakl u Lisabonu i meč za prolaz na Svetsko prvestvo protiv Portugala (nedelja, 20.45).

SRBIJU ČEKA PAKAO AKO NE POBEDI PORTUGAL! Nikada nije bilo teže preko baraža stići do Mundijala, a evo ko stoji na putu!

VERUJU LI BEOGRAĐANI U POBEDU SRBIJE? Pitali smo prolaznike šta očekuju u Lisabonu i PRILIČNO SMO SE IZNENADILI! (VIDEO)

Pred sam put u Lisabon, naše reprezentativce sačekalo je lepo iznenađenje u avionu. Deca iz svratišta na Novom Beogradu isrcrtala su majice za svakog od naših fudbalera i poželela im sreću.

- Predivno iznenađenje dočekalo je reprezentativce Srbije u avionu za Lisabon. Dečaci i devojčice iz Svratišta za decu na Novom Beogradu su na kreativan način su poželeli sreću Orlovima u odlučujućoj utakmici protiv Portugala za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. Orlovi su se mnogo obradovali zbog crteža i poruka na majicama i iz sveg srca zahvaljuju mališanima - piše u objavi na sajtu fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading