ŠOK! Imao je top u nozi, igrao sa Dekijem i Vidićem, krvav i drogiran tukao roditelje, a sada niko ne može da ga prepozna!
Instagram

Nekada je bio velika zvezda! Krasio ga je strašan šut i svi su ga cenili, a Danas? Bivši igrač Inter Fredi Guarin je potpuno neprepoznatljiv.

Nekadašnji saigrač Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića u Interu u centar medijskih skandala došao je kada je uhapšen ispred porodične kuće u Medeljinu, pošto je policija dobila prijavu za nasilje.

Da zlo bude veće, nasilje je prijavio otac, a organi reda su Fredija, krvavog i u vidno alkoholisanom stanju, jedva obuzdali, preneli su tada kolumbijski mediji.

KO JE PRVI KLUB KOJI JE NOSIO NATALIJUNU RAMONDU? Nisu Crvena zvezde i Partizan, a zaslužili su veliko poštovanje Beograđana! (FOTO)

Na društvenim mrežama se brzo proširio snimak tog hapšenja.

- Fizički je napao svoje roditelje, koji su tražili da bude odveden od strane policije - naveli su iz kolumbijske policije.

 

Kasnije je saopšteno da je bio i pod uticajem nedozvoljenih supstanci. 

Danas izgleda potpuno drugačije... Ima evidentni višak kilograma i jasno je da za njega više neće biti normalnog fudbala.

Fredi Guarin je u bogatoj karijeri nosio dresove Boke Juniorsa, Sent Etijena, Porta, Intera, Šangaj Šenhua, Vasko da Game, Milionariosa...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading