NASTASIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU! Evo šta Piksija izdvaja od ostalih!
Foto: FSS

Fudbaleri Srbije u nedelju gostuju Portugalu, u odlučujućem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbija je trenutno prva na tabeli Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 17 bodova, odnosno ima bod više od Portugala koji ima meč manje.

"Svi znamo kakvu reprezentaciju ima Portugal i da je to skup vrhunskih pojedinaca, ali isto tako smo u prvoj utakmici u Beogradu pokazali da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima tako da ne bi trebalo da obraćamo pažnju previše na njihove pojedince", rekao je Nastasić na konferenciji za novinare.

NAVIJAČI SRBIJE U TRANSU! Neka se plaši Portugal - Piksijeve reči odzvanjaju planetom!

"Imaju vrhunsku reprezentaciju, ali došli smo u situaciju da ta utakmica odlučuje plasman na Svetsko prvenstvo i mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", dodao je štoper Fiorentine.

NASTASIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU! Evo šta Piksija izdvaja od ostalih!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Pre duela u Lisabonu, fudbaleri Portugala će u četvrtak gostovati Republici Irskoj.

"Nije jednostavno sada reći koja stvar ili situacija će odlučiti utakmicu u Lisabonu... Iskreno se nadam da ćemo se što bolje pripremiti jer svi znamo da u takvim utakmicama svaki detalj može da odluči, da donese prevagu", rekao je Nastasić.

Selektor Dragan Stojković izjavama dodatno uliva samopouzdanje timu.

"Selektor pokazuje da ima pobednički karakter. Prenosi to i na igrače. Mnogo je važno za samopouzdanje. Samo tako možemo da pobedimo svakoga" naveo je defanzivac "orlova".

SRBIN NASTAVLJA DA POMERA GRANICE! Mitrović postigao 20. gol, a evo zašto je to toliko posebno!

Novinare je zanimalo i da li očekuje dodatno motivisanog Kristijana Ronalda, s obzirom na to da mu je u Beogradu poništen gol nakon čega je on napustio teren bacivši kapitensku traku.

"Iskreno, ne očekujem ni više ni manje motivisanog Ronalda. On u svaku utakmicu ulazi motivasano, to je svima jasno, tako da neće biti nikakve razlike u narednom meču", rekao je Nastasić.

Srbija će pre meča s Portugalom odigrati prijateljsku utakmicu protiv Katara, u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading