HAOS U NOVOM SADU! Stanković napustio konfrenciju, a razlog je odjeknuo Srbijom
FK Crvena zvezda

Haos u Novom Sadu posle pobede Crvene zvezde. Jedan od prisutnih ljudi na konferenciji za medije, upitao je Stankovića "da li je je Vojvodina morala da izgubi ovaj meč da prvenstvo ne bi bilo već sada gotovo?", na šta je trener Zvezde ustao i bez reči napustio pres salu.

 

Prethodno je Stanković rekao da ne razume pitanje, a kad mu ga je novinar ponovio, umešao se portparol najtrofejnijeg srpskog kluba Miljan Milošević i odgovorio mu da je "pitanje tendenciozno i da trener neće da odgovori".

Kako se posle saznao, novinar koji je postavio pitanje Stankoviću predstavlja opoziciju aktuelnoj upravi Vojvodine, pa ostaje dilema da li je pitanjem hteo da udari na čelnike kluba sa "Karađorđa" ili je hteo da "u paketu" potkači i Zvezdu.

Pre nego što ja napustio konferenciju, Stanković je analizirao utakmicu. 
- Fenomenalan meč za nas, ozbiljna utakmica. Otvorili smo meč, stvorili par šansi, a onda i pad ritma, te primljen gol iz naše greške, što se dešava posle Evrope, kada se emotivno i fizički isprazniš igrajući sa 10 igrača 80 minuta. Ipak, usledila je fenomenalna reakcija, promenili smo neke stvari na poluvremenu i drugačije se "namestili". Od 46. minuta smo promenili ritam utakmice i držali se do kraja, postigli tri pogotka, od kojih je jedan bio poništen i preokrenuli rezultat - počeo je Stanković. 
 
Zahvalio se šef stručnog štaba i navijačima koji su i ovog puta bili zdušno uz tim.
 
- Sve zasluge idu navijačima i igračima, sve je lakše uz "delije", delimo sve. Idemo dalje - zaključio je Stanković. 
 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Trizor

07.11.2021 23:13

Navijam za Partizan i smatram da je u pravu što je napustio salu. Pitanje je stvarno neumesno.