Zbog čega je superkontrolor Filipović dopustio sudijama da bestidno oštete FK Železničar?
EPA-EFE/Nathalia Aguilar

Da li razloge treba tražiti u sudijskoj organizaciji, ili možda u činjenici da je sa Filipovićem u gledalištu bio i direktor fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović, čiji sin igra za Inđiju? Sedeli su zajedno, dva dobra, stara prijatelja, smeškali se i opušteno gledali brutalnu sudijsku katastrofu.

Utakmica je završena bez golova. Scenaristi, reditelji i glavni glumci ove fudbalske tragedije su “crni ljudi” Jeknić i Lovre. Posle meča publiku je zanimalo i ko je producent, ali o tome nećemo raspravljati ovom prilikom. Ali, ovaj dvojac treba upitati zašto su u dva navrata aljkavo, pred očima brojnih svedoka, oštetili Železničar?

U prvom poluvremenu, Jeknić je “propustio” da u korist domaćina dosudi očigledan penal, posle prekršaja nad Miloševim. Prvo radovanje, a zatim muk domaće publike, superkontroloru Filipoviću ništa nisu značili.

VOJVODINA SLAVILA U GRADSKOM DERBIJU! Vukadinović doneo pobedu "lalama"!

PODELA PLENA! Radnik srušio Zvezdu, pa kiksnuo kraj Jošanice!

PARTIZAN BOLJI OD ČUKARIČKOG Pobednik odlučen golovima defanzivaca u prvom poluvremenu, povreda Zdjelara (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Još gora situacija, u drugo poluvremenu, Jeknić, uz asistenciju Lovrea, poništava apsolutno čist gol, iz predivne akcije Brane Ilića, pogodak sa dvadesetak metara.

Da je bio gol bez ikakve sumnje, svojim reakcijama potvrdili su i golman i svi igrači Inđije. Kada se lopta našla u mreži, nisu pokazivali ni minimum sumnje. Niko ni pogled nije uputio ka sudiji, a oči su im bile pune razočarenja.

I Jeknić je dao znak da je gol. A onda je Lovre mahnuo zastavicom…pa su tvrdili da je ofsajd, kojeg naravno nije bilo, pa da je igrač Železničara, koji je bio više od 13 metara udaljen od golmana, uticao na istog.

Ovakvu blamažu, pre očima superkontrolora i direktora reprezentacije Srbije, odavno srpski fudbal nije doživeo. A kakav će epilog biti – znaće se uskoro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading