MOĆNI BAJERN I BORUSIJA Nećete verovati ko je još uvek jedina ekipa bez poraza u Bundesligi (VIDEO)
EPA-EFE/FILIP SINGER

Fudbaleri Bajerna pobedili su u Berlinu Union 5:2 u 10. kolu Bundeslige i zadržali prvo mesto.

Dvostruki strelac u pobedi Bavaraca bio je Robert Levandovski, u 15. minutu iz jedanaesterca i u 23. minutu. Treći gol postigao je Leroj Sane u 35, a zatim je strelac u domaćoj ekipi bio Niko Gizelman. Četvrti gol za Bajern postigao je Kingsli Koman u 61. minutu, zatim je gol za Union postigao Julijan Rajerson u 65. Konačan rezultat postavio je Tomas Miler golom u 79. minutu.

Borusija iz Dortmunda pobedila je na svom terenu Keln 2:0. Golove su postigli Torgan Azar u 40. i Štefen Tigs u 64. minutu. Haland je još van terena zbog povrede.

Fudbaleri Frajburga pobedili su na svom terenu Grojter Firt 3:1. Frajburg je poveo autogolom Simona Aste u 20. minutu, a prednost je udvostručio Nikolas Hofler u 39. Strelac za gostujući tim bio je Džejmi Leveling u 74, a konačan rezultat postavio je Vinčenco Grifo iz jedanaesterca u 79. minutu.

Frajburg je jedina neporažena ekipa u Bundesligi i sa šest pobeda zauzima treće mesto. Grojter Firt još nema pobedu i sa jednim bodom je poslednji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Majnc je u Bilefeldu pobedio Arminiju 2:1, a Volfsburg je kao gost bio bolji od Bajera u Leverkuzenu 2:0 golovima Nmeha i Arnolda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading