POSTAO DEDA, PA NAPRAVIO HAOS Mihajlović zagrmeo i brutalnim rečenicama digao Italiju na noge
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Bolonja je očekivano poražena od glavnog kandidata za titulu prvaka Italije Napolija (0:3), ali je posle meča svoj šou imao Siniša Mihajlović. Trener Bolonje je bio prilično ljut što su domaći imali čak dva penala, a oba je realizovao kapiten Napolitanaca Lorenco Insinje. 

- Poraženi smo od jačeg tima, koji bi verovatno pobedio i bez ta dva dosuđena penala. Obećao sam sebi da neću pričati o sudijama, ali zar vam nije čudno što me posle svakog meča pitate za suđenje? Sećam se isključenja Sorijana, zbog lakta kod penala. Sinoć je kod rezultata 0:1 bio lakat Osimena, niko ništa nije rekao. Postaje teško, jednom igraš sa devetoricom, jednom sviraju dva penala protiv tebe. U samom startu su jači od vas, pa postaje nemoguće. Svaka ovakva utakmica nam postaje teška, ali to su stvari koje ne možemo da kontrolišemo - rekao je Mihajlović.

Iako je upitan da prokometariše konstataciju predstavnika medija da se u Italiji svira mnogo više penala nego u ostalim ligama u Evropi, Mihajlović je komentar okrenuo lepim vestima koje je dobio u toku jučerašnjeg dana.

- Neću da pričam o penalima i sudijama iz drugih liga. Ko je igrao fudbal zna kako to funkcioniše, a ja ne želim da ulazim u razloge. Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, a onda šta se desi, desi se. Ne želim da pokvarim tako lep dan u kojem se rodila moja unuka - zaključio je novopečeni deda.

Neuspeh u Napulju bio je ukupno četvrti poraz koji je Bolonja doživela u sezoni. Mihajlovićev tim je na 12. mestu Serije A sa isto toliko osvojenih bodova, ali pobedu nije ostvario od 3. oktobra, pa će biti pod velikim imperativom u ponedeljak, kad će ugostiti Kaljari. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading