KO ĆE NA VRELU KLUPU BARSE? Tri imena u prvom planu, navijači ne mogu da dočekaju!
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Odavno se pričalo da bi Andrea Pirlo mogao da nasledi Ronalda Kumana u slučaju da ga Barselona otpusti, međutim njegovo ime se sve ređe spominje, tako da je trenutno najmanje ozbiljan kandidat - dok se znatno veće šanse daju dvojici španskih trenera, iz više razloga.

Italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da je Barselona već kontaktirala svog legendarnog igrača Ćavija Ernandeza, a da za razliku od prethodnih poziva "matice", koju je odbijao, sada želi na vrelu klupu.

Ćavi trenira katarski Al Sad, i to sa velikim uspehom, ali se nije smatrao dovoljno kvalitetnim trenerom dostojnim klupe Barselone i to je osnovni razlog zbog kog je odbijao u više navrata. Ipak, sada smatra da je sazreo i da je pravi trenutak za povratak na "Nou Kamp", ali ima čvrst ugovor i moraće da se dogovori sa katarskim klubom.

Navodno, Barselona ga je kontaktirala već pre nekoliko nedelja kako bi "opipala" puls i dobila je pozitivan odgovor, pa je podrška Kumanu svakako bila lažna.

Druga opcija je Roberto Martinez, aktuelni selektor Belgije, koji se takođe već duže vreme spominjao kao potencijalni trener Barselone, ali su ga izazovi sa talentovanom reprezentacijom gurali napred.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading