"SPECIJALNI" SE OBRUKAO! Murinjo dobio šest šamara, krivo mu hladno vreme!
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

- Ja sam odlučio da igram sa ovakvom postavom, tako da je odgovornost moja. Uradio sam to sa dobrom namerom, da bih dao šansu onima koji naporno rade i da bih rotirao. Igrali smo po teškom i hladnom vremenu na veštačkoj travi. Izgubili smo od tima koji je bio kvalitetniji i to je to - rekao je Murinjo.

I ovoga puta prebacio je krivicu na druge.

- Da mogu stalno da igram sa istih 11 to bih radio, ali je to rizično. Imamo veliku razliku u kvalitetu između dve grupe fudbalera. Znam limite igrača, nije to za mene nikakva novost, ali očekujem bolju reakciju. Ponavljam, ja sam izabrao. Svaki poraz je udarac i tako treba da bude. Pričao sam sa igračima i bio sam iskren sa njima.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nikada nisam pokušao da sakrijem da imamo limitiran tim. Imamo 13 igrača koji predstavljaju jednu ekipu, drugi su na drugačijem nivou. Jedina pozitivna stvar je što me sada neće stalno pitati zašto koristim iste igrače.

Otkrio je i da tim ima probleme.

- Naš prvi tim igra dobro, zaslužili smo još više poena u sezoni i imaju pravi mentalitet. Sa takvim mentalitetom ćemo igrati u nedelju protiv Napolija. Rekli smo neke stvari jedni drugima privatno još pre ovog poraza, a ovaj rezultat me neće naterati da to otkrijem u javnosti. Nastavićemo međusobno da razgovaramo i da rešavamo stvari unutar tima - zaključio je Murinjo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading