PREDSEDNIK UEFA UGOSTIO SELEKTORA SRBIJE! Piksi u poseti Aleksandru Čeferinu: Protiv sam ideje da se Svetsko prvenstvo igra na dve godine!
Foto: FSS

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković bio je ovog četvrtka u Nionu gost predsednika UEFA Aleksandera Čeferina.

- Poziv predsednika UEFA Čeferina prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom. Sastanku je prisustvovao i Zoran Laković, direktor nacionalnih federacija UEFA. Proveli smo vreme u prijatnom razgovoru o aktuelnim fudbalskim temama. Još jednom sam ponovio svoj stav da sam apsolutno protiv ideje da se Svetsko prvenstvo organizuje na svake dve godine. Moramo da sačuvamo EURO i poštujemo stavove UEFA. Prisutni su bili i Đorđo Marketi i Frank Rudolf sa kojima sam sarađivao dok sam bio član Tehničke komisije UEFA, bilo je zadovoljstvo videti ih ponovo - rekao je selektor Dragan Stojković povodom sastanka.

Reprezentaciju Srbije sledećeg meseca očekuje odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za SP u borbi za direktan plasman protiv Portugala u Lisabonu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading