LEGENDE NA JEDNOM MESTU! Miljakovac organizuje humanitarni meč za pomoć bivšem golmanu Partizana!
FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac, član najnižeg ranga takmičenja u srpskom fudbalu, organizuje humanitarnu utakmicu kao vid pomoći legendarnom golmanu Radovanu Radakoviću koji se trenutno bori sa teškom bolešću i kome je potrebno blizu 100.000 evra za lečenje.

U utakmici koja će biti održana u sredu, 27. oktobra u hali Sportskog centra Rakovica sa početkom od 20 časova, protiv ekipe FK Miljakovac igraće nekadašnji saigrači Radovana Radakovića iz Partizana, Zemuna, Voždovca i Obilića.

FK Miljakovac

 

Plejada asova se odazvala na poziv za odigravanje utakmice za pomoć Radakoviću, tako ćemo na terenu SC Rakovica imati prilike da vidimo Đorđa Pantića, Aleksandra Čanovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Ljubinka Drulovića, Gorana Troboka, Miroslava Radovića, Branu Ilića, Nebojšu i Nenada Marinkovića, Nenada Stojakovića, Predraga Rogana i Danka Lazovića.

- U narednim danima očekuje se još potvrda legendarnih asova koji će zaigrati na ovom humanitarnom meču. Ulaznica za ovaj meč dobijaće se na licu mesta uz dobrovoljni prilog, a svako može pomoći i slanjem humanitarne SMS poruke sadržine 1082 na broj 3030 - stoji u saopštenju Miljakovca koji je poznat po svojim humanitarnim akcijama.

Radovan je reprezentativni golman koji je, između ostalih klubova, čuvao mrežu Partizana, Voždovca, Obilića, Zemuna, Šturma i Standarda iz Liježa. Najbolje trenutke karijere doživeo je u dresu Partizana sa kojim je dva puta bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije.

Foto: Budi human

 

Krajem 2020. godine, u trenutku najveće sreće što će ponovo postati otac, Radovan saznaje da je teško bolestan. Uspostavljena mu je dijagnoza Difuzni karcinom želuca i od tada kreće borba sa ovom opakom bolešću. U januaru 2021. godine, primljen je u Klinički centar Srbije radi operativnog lečenja tumorske promene želuca, ali zbog osnovne bolesti hirurška intervencija nije bila moguća. Preporuka lekara su hemioterapije. Jedan miran porodičan život se pretvorio u agoniju. Radovanova supruga je od prevelikog stresa u 6. mesecu trudnoće izgubila bebu.

Za preostali deo lečenja i operaciju u Turskoj potrebno je još blizu 100.000 eura, a Radovanu možete pomoći na ove načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1082 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1082 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun: 160600000121638728
IBAN: RS35160600000121638728
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading