MURINJO POBESNEO! Portugalac okrivio VAR i sudiju, pa spomenuo Sergeja!
AP Photo/Andrew Medichini

Fudbaleri Lacija su u rimskog derbiju pobedili Romu sa 3:2, a trener "vučice" Žoze Murinjo bio je prilično ljut na sudije.

"Pre svega, moram da kažem nešto pozitivno – italijanski fudbal je mnogo napredovao u odnosu na period od pre deset godina. Kvalitet fudbala, želja za pobedom, pristup – sve je bolje nego što je bilo. Nažalost, fantastičnu utakmicu su uništili sudija i VAR, koji nisu bili na nivou potrebnom za suđenje na ovakvom meču. Drugi gol je mogao da donese rezultat 1:1, ali je bilo 2:0. Drugi žuti karton za Lukasa Leivu je takođe veoma bitna stvar jer je velika promena igrati protiv desetorice“, rekao je Portugalac. 

Sergej Milinković-Savić bio je jedan od strelaca, a priznanje mu je odao i Murinjo.

"Mislim da je moj tim bio bolji danas. Jasno je da ste napravili greške ako ste primili tri gola. Ipak, drugi i treći gol su primljeni iz kontranapada, a drugi iz situacije iz koje smo očekivali penal na drugoj strani. Dominirali smo, zadali smo Laciju velike probleme, a oni su kontrolisali finiš. Zabrinuo bih se da smo došli na utakmicu i bili podređeni 90 minuta. Pravili smo greške – previše smo prostora ostavili Milinkoviću-Saviću, a on ima kvalitet da se ubacuje u šesnaesterac“, završio je Murinjo. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading