NIJE DAO RONALDU DA ŠUTNE Bruno se oglasio posle promašenog penala i sve ostavio u čudu
EPA/ Adam Warzawa

Vezista Mančester Junajteda Bruno Fernandeš oglasio se posle penala koji je poslao "nebu pod oblake" u nadoknadi meča protiv Aston Vile. Portugalac ističe da žali zbog promašenog penala protiv kluba iz Birmingema, ali je dodao da će biti spreman da i sledeći put izvede kazneni udarac.

- Ne postoji izgovor za moj promašaj. Svoj sam najveći kritičar, ali iskoristići ovu situaciju kako bih napredovao. Biću spreman sledeći put. Ponovo sam preuzeo odgovornost, i ponovo ću je preuzeti u budućnosti bez ikakvog straha. Najvažnije mi je da pobeđujemo zajedno, uvek ću raditi sve što je u mojoj moći da pomognem timu i klubu. Hvala svima koji su mi pružili podršku posle utakmice. Emotivno sam doživeo to što ste pevali moje ime. Vratiću se jači, zbog sebe, zbog mojih saigrača i navijača koji su me uvek podržavali - napisao je Bruno. 

Sramni poraz od Aston Vile je nastavak katastrofalnog starta sezone u kom je Junajted izgubio od Jang bojsa u Ligi šampiona, ispao iz Liga kupa, dok je u Premijer ligi već napravio dva velika kiksa. Zbog svega navedenog čudi da Ole Gunar Solskjer nije dobio otkaz minut posle kraja meča protiv Aston Vile. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading