NIJE ZBOG NOVCA Hakimi otkrio pravi razlog dolaska u PSŽ, a ima više veze sa vanfudbalskim stvarima
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Došao je u senci ostalih velikih imena, ali se ispostavilo da je Ašraf Hakimi odmah izrastao u veliko pojačanje "svetaca". PSŽ je za Marokanca koji je odrastao u Španiji izdvojio čak 60.000.000 evra i tako ga privoleo da dođe iz Intera. Ali, Hakimi kaže da u Parizu nije samo zbog novca.

- Iako sam odrastao u Španiji, mi smo Marokanci. Kod kuće razgovaramo na arapskom, muslimani smo, jedemo marokansku hranu. Kad sam sa 14 godina dobio poziv Maroka, nisam ni sekunde razmišljao. Kasnije je bilo kontakata sa Španijom, ali ja sam još ranije doneo odluku. Jedan od razloga što sam stigao u Pariz je taj što sam musliman, a ovde je velika arapska i muslimanska zajednica. Znam da ću se zbog toga osećati kao kod kuće.

Desni bek PSŽ-a kaže da je zadovoljan dolaskom u taj klub.

- imao sam dve ponude, ali intuicija mi je rekla da moram da dođem u Pariz i da ću tu biti srećan. PSŽ je sjajan klub, cenim koliko su me ljudi ovde želeli. Imao sam i sreću što je moj dolazak propraćen velikim transferima i već sam siguran da nisam pogrešio. Osećam se dobro, imamo tim snova i srećan sam što sam njegov deo - rekao je Hakimi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading