OLE NE MOŽE NIŠTA KRISTIJANU! Ronaldo uskoro postaje menadžer Junajteda, ovo je dokaz!
EPA/PETER KLAUNZER

Na jednom meču, menadžer Ole Gunar Solskjer je rešio da ga ranije izvede iz igre, da bi Ronaldo posle toga mimo svog trenera ustao i počeo da daje instrukcije igračima koji su bili u igri. 

Tim Šervud imao je komentar na ovu temu.

- Mogu da vidim Ronalda kao menadžera Mančester junajteda u roku od 18 meseci", rekao je Šervud za "Ladbrouks" - najavljujući prelazak u trenerske vode slavnog Portugalca.

Nastavio je u istom ritmu.

"Mislim da je okej to što je Ronaldo bio pored aut linije poput trenera, i mislim da Ole to treba da prihvati. Ako ga ti dovodiš u ovaj klub, ti moraš da znaš šta time dobijaš.

Smatra da Ronaldo ovo ne bi mogao da radi kod svakog trenera.

- Ne znam da li bi Ronaldo to radio da je Žoze Murinjo menadžer. Bilo bi veoma drugačije, ali morate i da pitate Ronalda zašto uopšte oseća potrebu da ustane i daje instrukcije igračima.

Šervud kaže da se i Ronaldo u međuvremenu promenio.

- Ovo je potpuno drugačiji Ronaldo od onog koji je bio na "Old Trafordu" prvi put. On sad zna da je potreban i ako on oseća da treba da stoji pored menadžera i daje instrukcije, onda morate da ga pustite da to radi - rekao je nekadašnji fudbaler Blekburna i kratko vreme menadžer Totenhema.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading