NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU  "MBAPE" Poznato je gde će Francuz igrati naredne sezone?
E​PA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

Mbapeov ugovor ističe u junu 2022. godine, a može u januaru da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom. Za njega su zainteresovani brojni evropski klubovi, medju kojima i Real Madrid, čija je ponuda od 160 miliona evra odbijena u letnjem prelaznom roku.

- Mislim da niko ovde ne vidi budućnost kluba bez njega. Ne mislim da će Kilijan otići na kraju sezone. Mbapeova veza sa Pari Sen Žermenom je duboka - rekao je Leonardo za Kanal Plus, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

On je naveo da navodna druga ponuda od Reala "nikada nije stigla" i ponovio da klub nije zadovoljan ponašanjem madridskog kluba.

NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU

EPA-EFE/YOAN VALAT

 

- Bili smo jasni u vezi sa ponudom koju su poslali. To nije bilo dovoljno. Činjenica je da on ostaje u klubu, to je jedina stvar koja je mogla da se dogodi. Nikada nismo ni mislili da ćemo sve ovo raditi bez Kilijana - dodao je Leonardo.

Mbape je u pariski klub došao iz Monaka 2017. godine za 180 miliona evra, do sada je osvojio tri šampionske titule i tri Kupa i pomogao Pari Sen Žermenu da se plasira u finale Lige šampiona.

U prvih pet utakmica ove sezone postigao je četiri gola u ligi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading