RASULO U BARSELONI! Sponzori napuštaju Katalonce, sprema se i jedan baš radikalan potez koji se mnogima neće svideti!
Tanjug/Ap

Fudbalski klub Barselona nalazi se na ivici propasti. Slavni katalonski velikan u prethodnih nekoliko meseci doneo je niz odluka koje se nisu svideli navijačima, ali je to bilo jedino rešenje za spas.

Prodati su Lionel Mesi i Antoan Grizman, kao zamene dovođeni su fudbaleri bez obeštećenja. Kao velika pojačanja stigli su ne tako atraktivni fudbaleri, a mnogi prvotimci morali su da se odreknu zarade kako bi klub uopšte i mogao da registruje nove igrače.

RASULO U BARSELONI! Sponzori napuštaju Katalonce, sprema se i jedan baš radikalan potez koji se mnogima neće svideti!

Tanjug/Ap

 

Sve to kulminiralo je odlukom generalnog sponzora "Rakuten" da napusti Barselonu, tako da su sada Španci u potrazi za novim sponzorom. Japanska kompanija plaćala je 55 miliona evra za godinu dana ugovora, ali je od 2020. godine taj ugovor promenjen, a zarada spala na 30 miliona.

Pored toga i turski proizvođač bele tehnike "Beko" više neće krasiti rukave fudbalskog kluba jer je i sa njima ugovor raskinut. Ipak, u Barseloni se nadaju da će uspeti da pronađu sponzore koji će im plaćati više nego što su dosadadašnji, a sprema se i radikalan potez - prodaja imena "Kamp Nou" nekom od sponzora kako bi stadion nosio drugo ime.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading