ODJEKNULO JE SRBIJOM Uprava smenila Stankovića, menja ga velika klupska legenda
Foto: ALO/Marko Metlaš

Uprava Radničkog je donela odluku da posle poraza kod kuće od Proletera (0:1) sporazumno raskine saradnju sa trenerom Aleksandrom Stankovićem, koji je u Niš došao u aprilu ove godine. Prva opcija za naslednika Stankovića je Saša Mrkić, dugogodišnji kapiten i trener Radničkog.

Interesantno da je u prvih šest kola domaćeg prvenstva došlo do promene čak tri trenera. U pitanju su Branko Žigić iz Proletera, Dušan Đorđević iz Čukaričkog i sada Stanković iz Radničkog.

 

 

- Poslednji rezultati nisu adekvatni našim ambicijama i ciljevima, a neočekivan poraz od Proletera je najviše doprineo zajedničkoj odluci našeg dosadašnjeg trenera i nas rukovodstva da se rastanemo. O Stankoviću mislimo sve najbolje, pogotovo zbog rezultata iz prošle sezone – rekao je Dragan Marković, predsednik kluba sa Čaira.

- Radnički je iznad svakog pojedinca i na taj način moramo svi da se ponašamo i snosimo odgovornost! U klubu su postavljeni visoki ciljevi, došlo je dosta novih igrača u odnosu na ono što je bilo u prethodnom prvenstvu. Ovom prilikom bih se zahvalio upravi kluba na ukazanom poverenju.Bila mi je čast što sam bio trener ovako velikog kluba sa armijom navijača kao sto je Radnički - rekao je Stanković za Hot Sport. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Šane

24.08.2021 11:25

Uprava nije smenila , stankovića, zna se to ime, već uprava radničkog iz nisa smenila trenera... kakva kakvoća, strašno... čime se Vi bavite, objavite pisanije. Bedno. Ciljate grupu, imate ciljnu grupu, pa zar smo mi pilupismeni, prodajete sebe...