MESI MORA DA SE SUOČI SA STVARNOŠĆU KOJA NIJE DOBRA! Oglasio se Laporta: Barselona je veća od njega, ne želim da stvorim lažna očekivanja!
EPA/ Yoan Valat

- Računajući i najboljeg fudbalera na svetu, Barselona je veća od bilo koga. Uvek ćemo mu biti zahvalni zbog svega što je uradio - rekao je on na početku.

Dodao je da ne želi verni fanovima da daje lažna očekivanja.

- Ne želim da stvorim lažna očekivanja. On ima druge ponude. Barselona i Mesi su imali ograničeno vreme za pregovore. Ukoliko se pravilo u Primeri ne promeni, a deluje da neće, on će morati da razmisli o nastavku karijere i svojoj budućnosti u nekom drugom klubu - naglasio je Laporta.

MESI MORA DA SE SUOČI SA STVARNOŠĆU KOJA NIJE DOBRA! Oglasio se Laporta: Barselona je veća od njega, ne želim da stvorim lažna očekivanja!

EPA/Alejandro Garcia

 

 

Osvrnuo su i na želje Lionela Mesija koje se nažalost neće ostvariti.

-  Lionel Mesi je želeo da ostane, on nije srećan što se ovako desilo. Sada mora da se suoči sa stvarnošću koja nije dobra, ali ne može da se promeni. Njegova familija i on znaju da im želim sve najbolje u životu. Barselona je njegov dom, on je ovaj klub učinio većim - naglasio je Laporta.

Zatim je dodao da se već čuo sa kapitenom tima Serhio Busketsom.

- Već sam obavio telefonski razgovor sa kapitenom (Serhio Buskets). Igrači su se radovali Mesijevom povratku, da uđe u svlačionicu i zajedno sa njima se pripremi za trening. Moram da ih obavestim da se to neće dogoditi - rekao je predsednik Barselone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading