KRUŠEVLJANI STIŽU U BEOGRAD Iz Napretka pred gostovanje Zvezdi šalju jasnu poruku
Foto: ALO/Marko Metlaš

Šef struke Napretka iz Kruševca Milan Ðuričić, rekao je uoči utakmice protiv Crvene zvezde na "Marakani" (petak, 20 časova) u četvrtom kolu Superlige Srbije, da će njegova ekipa učiniti sve da odigra maksimalno dobro.

- Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro, a i ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili. Fali nam dosta igrača. Sada ne može da brani golman Vasiljević, koji je pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bi malo više dobili na skoku. U svakom slučaju, imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. I verujem da će tako biti", rekao je Ðuričić za klupski sajt.

Defanzivac Napretka Jovan Marinković rekao je da o samoj Crvenoj zvezdi nije potrebno trošiti puno reči, već se fokusirati isključivo na sopstvenu igru.

- O protivniku, aktuelnom šampionu, ne treba trošiti reči. Gledamo sebe, spremamo se, radili smo analizu protivnika i znamo koje su naše prednosti na toj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo neke njihove mane kako bi došli do povoljnog rezultata i vratili se kući zadovoljni - rekao je Marinković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading