DEL PJERO U BEOGRADU! Srećan sam što sam u Srbiji! Upoznao sam već legende Novaka Đokovića i Vanju Udovičića
Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Ovo je šesti takav kamp, igraće deca uzrasta od 7 do 14 godina, na stadionu Voždovca. Prošle godine nije bilo kampa zbog pandemije koronavirusa, a ove se održava od 23. do 27. avgusta.

DEL PJERO U BEOGRADU! Srećan sam što sam u Srbiji! Upoznao sam već legende Novaka Đokovića i Vanju Udovičića

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

 

- Srećan sam što sam u Srbiji pošto sam upoznao i igrao protiv mnogo igrača iz vaše zemlje i upoznao brojne legende vašeg sporta uključujući Novaka Ðokovica, a danas i Vanju Udovičića - izjavio je čuveni Italijan. 

Odgovorio mu je ministar Udovičić...

- Kao neko ko zna vrlo dobro da je ime Alesandra del Pjera ostalo upisano u istoriji sporta želim da mu se zahvalim što je stigao u Beograd i poželim mu dobrodošlicu. Mnogi mališani ugledali su se na njega i pronašli put zahvaljujući upravo onome što je on radio tokom svoje karijere. Drago mi je što zajedno možemo da promovišemo nešto što sa jedne strane zbližava odnose dveju zemalja i pomaže učvršćivanju odnosa između Srbije i Italije, a pored toga omogućava deci da uče od najboljih. Ministarstvo omladine i sporta će i u budućnosti pomogati ovakve i slične akcije - rekao je ministar Udovičić. Poželeo je nekada proslavljeni vaterpolista dobrodošlicu gostima iz Italije, a tom prilikom je uspeo i da se našali. - Svim Italijanima želim da čestitam na velikom uspehu i osvajanju Evropskog prvenstva. Žao mi je što ne možemo da kažemo da je 2:0 u skoru Srbije i Italije, već je 1:1. Naši košarkaši su izgubili od "azura" u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ali je najbolji sportista svih vremena Novak Đoković savladao Matea Beretinija. Siguran sam da ćemo u narednom periodu taj skor popraviti u našu korist - našalio se ministar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading